ACTUALITATESOCIAL

Jandarmii şi poliţiştii au luat cu forţa dintr-o casă un tânăr, confundat cu un tâlhar

Jandarmii şi poliţiştii au luat cu forţa dintr-o casă din Bucureşti un tânăr, confundat cu un tâlhar, l-au lovit şi l-au dus la audieri, unde au constatat că e nevinovat.

Zeci de poliţişti s-au mobilizat ca să prindă un tâlhar… nevinovat! Oamenii legii urmăreau un hoţ de telefoane, despre care nu aveau prea multe informaţii, dar au greşit suspectul. Şi-au dat seama abia după ce l-au dus la secţie, pentru audieri.

Tânărul a ieşit fără cătuşe din sediul Poliţiei, iar acum îi acuză pe poliţişti că l-au agresat. Operaţiunea agenţilor a iscat un scandal uriaş în cartier. Forţele de ordine au folosit inclusiv spray-ul lacrimogen. Deocamdată, autorităţile nu au oferit un punct de vedere.

„Folosim spray-ul. Nu daţi! Plecaţi acum!” Aşa încearcă oamenii legii să îndepărteze mulţimea revoltată. Cu spray lacrimogen. Într-o curte din apropiere se ascunde un tânăr pe care îl suspectează că a furat un telefon.
„Dacă nu ni-l daţi, folosim armamentul şi intrăm în curte! De unde ştiţi voi, măi, legea?”, sunt auziţi oamenii legii.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au intervenit în forţă. Unii stau de pază în faţa porţii, iar alţii intră după suspect în casă. Îl saltă şi-l duc la secţie, pentru declaraţii.

sursa:observator.tv