Dincă, suspect într-o altă crimă. Alexandra a fost decapitată şi abandonată într-o zonă cu vegetaţie bogată din parc, după ce a fost jefuită şi violată

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost audiat de către anchetatori cu privire la o altă crimă, produsă în urmă cu patru ani, în Craiova.

Este vorba de Alexandra Goghez, o tânără de 17 ani găsită moartă, în Parcul “Nicola Romanescu” din Craiova, în urmă cu patru ani.

Tânăra se încadra foarte bine în tiparul criminalului. Aceasta avea 19 ani, stătea la țară și era frumușică.

Alexandra Goghez a fost decapitată şi abandonată într-o zonă cu vegetaţie bogată din parc, după ce a fost jefuită şi violată.

Când părinții adolescentei au anunțat dispariția fetei, li s-a spus că este normal pentru o fată de vârsta ei să plece de acasă. La câteva săptămâni, însă, tânăra a fost găsită decapitată într-un parc.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, însă nici până acum anchetatorii nu au reuşit să îi găsească pe cei care au ucis-o cu sânge rece pe fată.

Alexandra Goghez a fost găsită moartă în parcul „Nicolae Romanescu”, iar cadavrul era în stare de putrefacţie. Părinţii elevi de 17 ani nu vor acum decât ca vinovaţii să plătească pentru ce au făcut.

„Poliţiştii ne-au spus că este în viaţă, dar am găsit-o la morgă într-un sac. Vinovaţii trebuie să plătească pentru ce au făcut. Vă daţi seama, să îţi omoare copilul la 17 ani… Trebuia ea să ne înmormânteze pe noi. Poţi să ai şi 10 copii, că tot te gândeşti la cel pe care l-ai pierdut. Văd o fetiţă în magazin şi mă gândesc că poate şi a mea era acum. Eu cred că a fost omorâtă”, a declarat Ilie Goghez.

Apropiaţii Alexandrei sunt convinşi că a fost ucisă cu sânge rece, iar colegii de la locul de muncă au povestit că era o fire retrasă şi nu vorbea cu nimeni. Majoritatea timpului şi-o petrecea vorbind la telefon.