FLASHSALE-AFTERHILLS 35% DISCOUNT

Biletele FLASH SALE sunt disponibile doar astazi 5 august , pe site-ul festivalului: www.afterhills.com.

AFTERHILLS 2019, headlinerii pe parcursul celor două weekenduri: 

AH #dici, 23 – 25 August: Don Diablo, Rita Ora, Quintino, R3HAB, Sam Feldt (Live), CTC, Nane. 

AH #dicinu, 30 – 1 Septembrie: Faithless DJ Set, Fedde Le Grand, Gareth Emery, GusGus, Hugo Kant, Morcheeba, IPHAZE, Subcarpați, Șuie Paparude.

Ediția AFTERHILLS 2019  aduce pe scenă peste 200 de artiști, show-uri live, distracție la dublu, workshopuri creative și momente de neuitat alături de familie și prieteni.

„Este nevoie de mulți susținători ca un eveniment să ajungă pe harta marilor festivaluri din Europa și noi suntem pe drumul cel bun datorită lor. Ei sunt cei care ne-au determinat să prelungim perioada festivalului și să mutăm toată distracția într-o zonă mult mai complexă. Vrem să le oferim o adevărată experiență, așa cum merită. Cu artiști internaționali, care au fost pe primul loc în topurile muzicale mondiale, natură și locuri de umbră, un camping super dotat, zone de chill care le oferă o pauză de la cotidianul gălăgios și multe alte upgrade-uri față de edițiile trecute. Așadar, fiecare poate acum profita de Summer Sale și să devină parte din fenomenul care este AFTERHILLS.” declară Ovidiu Biber, cofondator AFTERHILLS.