Un bărbat din Vatra Dornei și-a tăiat venele

Un bărbat din Vatra Dornei și-a tăiat venele. Ieri după amiază ,  Poliția Municipiului Vatra-Dornei a fost sesizată prin apel SNUAU-112  că V.R. de 51 ani , pensionat de caz de boală, și-a tăiat venele.

Bărbatul  suferă de mai mulți ani de boli psihice (epilepsie, tulburări depresive și anxioase cu simptome psihotice) și locuiește de 6 ani sub supravegherea mamei sale în vârstă de 71 ani.

Ieri,  mama acestuia a plecat de la domiciliu în jurul orelor 12:00 la policlinica din localitate și încuiat ușa de acces a locuinței. A revenit la orele 15:00 când la găsit pe fiul ei stând la balconul apartamentului și cu ambele palme pline de sânge prezentând tăieturi de lamă la încheieturi motivând că a vrut să se sinucidă.

I s-au acordat îngrijirile medicale la C.P.U. din Spitalul Municipal Vatra-Dornei.

Deși s-a dispus transferarea lui la spital de specialitate psihiatrică, Mocanu Frăsina a refuzat pe proprie răspundere transferarea și l-a luat pe acesta sub supravegherea sa la domiciliu. Polițiștii au întocmit  dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.