Vicovu de Sus. La 19 ani a băut până nu a mai știut de ea și a căzut de la balconul casei

Ieri, la  ora 00.51, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 de către  o femeie, din orașul Vicovu de Sus, despre faptul că a o prietenă de-a acesteia a căzut din balconul unei locuințe din localitatea Bivolărie.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara zilei de 11 august, a fost la o petrecere de majorat împreună cu prietena sa, de 19 ani, din orașul Vicovu de Sus, organizată în localitatea Putna. În jurul orei 00.30 ,  la petrecere, amica  a băut  în exces, iar apoi au hotărât să se deplaseze către domiciliul acesteia, cu scopul de a o pune la somn. Acestea au ajuns la  o casă de  pe strada Drumul cu Tei, pe raza localității Bivolăria, unde a discutat  cu mama tinerei băute bine.    În timp ce acestea aveau o discuție pe tema petrecerii, aghezmuita a urcat la etajul imobilului unde locuiește, a ieșit pe balcon, și din cauza stării avansate de ebrietate a căzut în gol circa 2,50 metri în fața casei. Balconul locuinței nu este prevăzut cu bara de protecție.

La fața locului a sosit un echipaj din cadrul SMURD Vicovu de Sus, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportată la Spitalul Municipal Rădăuți. Aceasta a fost diagnosticată cu “TCC grav prin cădere, hemiblegie dreaptă H.I.C „ fiind transportată la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații amănunțite.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Distribuire articol