Șeful  Departamentului pentru chirurgie vasculară al Clinicii din Viena: Am încredere în prestația colegilor medici din Suceava

“Experiența avută atunci când am vizitat Spitalul județean din Suceava este una binevenită. Discuțiile purtate cu conducerea medicală cât și cu managerul spitalului s-au dovedit a fi utile și au pus bazele unei potențiale viitoare colaborări în interesul pacienților,, a declarat la Suceava prof.-univ. dr. Christoph Neumayer, șeful  Departamentului pentru chirurgie vasculară al Clinicii de chirurgie a Universității de medicină din Viena.

Acesta a subliniat că dotările moderne ale spitalului cât și buna organizare a departamentelor vizitate, profesionalismul arătat de medicii pe care i-a întâlnit, chirurgi și radiologi permit o conlucrare colegială în interesul efectuării actului medical clinic la un standard înalt și pot sluji știința medicală în general.

,, Mulțumesc astfel public președintelui Consiliului Județean Suceava, domnul Gheorghe Flutur, pentru ospitalitatea și sprijinul arătat pentru o viitoare colaborare medicală între Viena și Suceava. Voi reveni oricând cu plăcere și am încredere în prestația colegilor medici din Suceava,, a conchis prof.-univ. dr. Christoph Neumayer.

Distribuire articol