Un tânăr din Iaslovăț a provocat un accident rutier cu trei victime. Două au ajuns la spital în Suceava

Un tânăr din Iaslovăț a provocat un accident rutier cu trei victime. Două au ajuns la spital în Suceava. Noaptea trecută,  în jurul orei 23.01, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H din municipiul Rădăuți, un tânăr de 21 de ani din comuna  Iaslovăț s-a angajat în mod neregulamentar în depășirea unui autoturism care circula în fața sa, ocazie cu care, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 25 de ani din comuna Horodnic de Sus.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto  care au ajuns la Spitalul Județean Suceava și a unei tinere de 18 ani din comuna Todirești, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 25 de ani, care a fost internată la Spitalul Municipal din Rădăuți.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și celuilalt conducător auto li s-au recoltat  probe  biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.