1,66 mc  lemn foc esenţă fag, confiscat de la un dornean

1,66 mc  lemn foc esenţă fag, confiscat de la un dornean. Ieri, ora 20.00, un echipaj de poliție din cadrul Secției nr.15 Poliție Rurală Vatra Dornei, în timp ce executa controlul circulației pe DJ 174D, pe raza localității Dorna Candrenilor, în postul fix, au oprit pentru control autoutilitara marca Mercedes Benz.

În urma efectuării controlului s-a stabilit că autoutilitara cu nr. de mai sus era încărcată cu material lemnos și era condusă de C.C, de 31 ani, din municipiul Vatra Dornei, care nu a putut prezenta documente de proveniență și însoțire a materialului lemnos, declarând că acesta aparține lui N.F. și îl transporta în municipiul Vatra Dornei la domiciliul acestuia.

S-a solicitat sprijinul de specialitate al lucrătorilor din cadrul O.S. Dorna, care au procedat la inventarierea materialului lemnos încărcat în mijlocul de transport, rezultând cantitatea de 1,66 mc  lemn foc esenţă fag, în valoare totală de 272,24 lei.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conf. art 19 alin. 1 lit. b din Legea 171/2010, iar în cauză s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a  întregii cantități de material lemnos, care a fost predată în custodie inginerului silvic din cadrul Ocolului Silvic Dorna.