Flutur prezent la deschiderea anului școlar la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Gura Humorului

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat astăzi la deschiderea anului școlar la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului, unitate subordonată CJ Suceava.

,,Am urat succes în noul an școlar elevilor, profesorilor și părinților. Mă bucură mult faptul că am reușit să primim copiii în noul an școlar cu o școală în straie noi. Școala arată foarte bine după ce CJ Suceava a alocat fonduri consistente pentru întreținere și reparații.Mai mult decât atât, mâine semnăm ordinul de începere a lucrărilor la o investiție amplă prin care construim un corp nou de clădire cu P+2E și facem o extindere cu P+1.Valoarea totală a investiției se apropie de un milion de Euro.Obiectivul de investiții  include 10 săli de clasă, 2 ateliere, o sală multifuncțională.De asemenea va fi reabilitată instalația de utilizare a gazelor naturale și va fi realizată o pasarelă de legătură pentru asigurarea accesului între corpul nou și cel existent,, a declarat Flutur.

Consiliul Județean Suceava va continua să fie alături și să sprijine învățământul special din județul Suceava pentru care se vor  asigura constant resursele financiare necesare.
Distribuire articol