Un barbat a fost accidentat dupa ce a cazut cu tot cu buldozerul de pe un pod din Ciocanesti

Un bărbat  de 23 de ani din comuna Vamaa căzut, ieri, din buldozer și s-a lovit la cap după ce s-a rupt podul cu tot cu utilaj. Accidentul a avut loc in comuna Ciocanescti. La locul evenimentului se afla un echipaj al ambulanței, care l-a preluat pe barbat, de la locul producerii evenimentului și l-a transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde în urma îngrijirilor medicale acordate i s-a stabilit diagnosticul:,,traumatism coloană lombară cu fractură torace L2, declarativ cădere accidentală de la înălțime cu un utilaj, accident de muncă, pacientul se transferă la UPU Suceava”.
În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că barbatul este angajat în calitate de mecanic utilaj la o firma  din municipiul Câmpulung Moldovenesc, iar ,ieri, acesta efectua lucrări de reabilitare a podului din beton situat peste râul Bistrița, Ciocănești, iar în jurul orei 13.00, în timp de picona asfaltul de pe pod, acesta a cedat sub greutatea utilajului, care a căzut în albia râului Bistrița.
În cauză se va proceda la notificarea I.T.M. Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă faptă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.