Bărbat beat din Gălănești, și-a amenințat soția și soacra. Polițiștii au intrat pe fir

Bărbat beat din Gălănești, și-a amenințat soția și soacra. Polițiștii au intrat pe fir și i-a temperat elanul scandalagiului. În noaptea de vineri spre sâmbătă,  Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată telefonic de către o femeie, de 37 ani, din comuna Gălănești, despre faptul că soţul provoacă scandal la imobilul aparţinând mamei apelantei.

Femeia în timp ce se afla pe 21 septembrie, la domiciliul conjugal din comuna Gălănești, a venit soţul ei, care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să-i adreseze cuvinte şi expresii jignitoare, ameninţând-o pe aceasta cu acte de violență.. Profitând de neatenţia soţului, femeia a plecat la domiciliul unei cumătre de-ale sale în comuna Voitinel. Până la data de 25 septembrie 2019, reclamanta  a stat în comuna Voitinel, după care a plecat în mun. Rădăuți la domiciliul mamei sale.

Vineri, în jurul orei 23.00, în timp ce femeia se afla în imobilul aparținând mamei sale, a venit soțul , care i-a solicitat soției sale să coboare pentru a vorbi. Întrucât bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, nevasta  a refuzat să coboare din imobil, moment în care, bărbatul a început să profereze injurii, cuvinte jignitoare, precum și amenințări la adresa soției sale, precum și a soacrei.

Polițiștii ajunşi la faţa locului au aplanat conflictul, părțile implicate fiind conduse la sediul Poliției.

Fiind audiată, soția  a declarat faptul că se află într-o stare de temere și a solicitat eliberarea unui ordin de protecție provizoriu.

Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat începând cu data de 28.09.2019, ora 01.30, pe o perioadă de 5 zile, acestuia impunându-i-se a păstra o distanță minimă de 100 de metri față de imobilul soacrei sale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,amenințare”.