Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru prinderea tânărului care şi-ar fi ucis iubita de 17 ani

Poliția în alertă. Ample acțiuni de căutare. Poliţia din Prahova cere ajutorul populaţiei pentru prinderea lui Marin Laurenţiu, suspectat că şi-a ucis iubita adolescentă. Fata de 17 ani a fost găsită moartă, sâmbătă dimineaţă, în casa tânărului de 21 de ani. Acesta este căutat de poliţie şi dat în consemn la frontieră, fiind principalul suspect în cazul crimei de la Şotrile, judeţul Prahova.

“Facem apel la toți cetățenii care au date sau l-au văzut.

Față de numitul Marin Laurențiu, în vârstă de 21 de ani din Șotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracțiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, a transmis IPJ Prahova.

Semnalmente suspect: înălțime 1,70-1,75 m, par negru, constituție atletică, ochi căprui, îmbrăcat cu pulover multicolor cu nasturi/fermoar, tricou albastru, pantaloni 3/4 gri închis, adidași de culoare albă.

Adolescentă afost  ucisă cu toporul la Şotrile, suspectul este chiar iubitul fetei care  a fugit, nefiind încă prins de poliţie. El a mai atacat-o în trecut pe fată, în luna mai a acestui an, însă autoritățile l-au lăsat atunci în libertate. Cei doi au împreună un copil în vârstă de 3 ani.

Au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenați și jandarmii, în vederea depistării persoanei bănuite.

Criminalul a fugit de acasă imediat după comiterea crimei. Satul în care locuieşte se află într-o zonă împădurită, de munte, astfel că poliţiştii vor avea o misiune dificilă. La căutări participă poliţişti din Câmpina şi Ploieşti, dar şi jandarmi.