Foto/4 autoturisme au fost distruse de incendii, în ultimele 24 de ore

4 autoturisme au fost distruse de incendii, în ultimele 24 de ore. În Dorna Arini, mașinile aparțin aceluiași proprietar.  Acesta a incercat sa porneasca una dintre  ele  care avea bateria descarcata, prin cabluri de curent conectate la acumulatorul celui de-al doilea autoturism. in acel moment s-a produs scurtcircuitul care a condus la izbucnirea flacarilor.

 

Ieri, la orele amiezii, pompierii militari din Vatra Dornei, au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Dorna Arini, localitatea Cozănești.La sosirea echipajelor, ardeau două autoturisme, în proporție de 80%, fără pericol de propagare. Nu s-au înregistrat victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

 Ieri seară,  pompierii militari din Suceava au intervenit cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul reședință de județ.

La sosirea echipajelor, ardea partea din față a unui autoturism, cu pericol de propagare la întreaga mașină.

Incendiul a izbucnit în urma coliziunii dintre autoturism și un stâlp de iluminat. Cele trei persoane care se aflau în autoturism s-au autoevacuat și au fost preluate de echipajele SAJ, sosite la fața locului. Toate cele trei persoane erau conștiente și cooperante.

Au ars elemente combustibile din compartimentul motor și s-au degradat aproximativ 75% din autoturism și stâlpul de iluminat public.

Astăzi, în jurul orei 3.00,pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în oraș. La sosirea echipajelor, ardea în totalitate un autoturism, cu pericol de propagare la o casă de locuit aflată în apropiere.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit.

 

sursa: ISU Bucovina Suceava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

utoturismele apartin aceluiasi proprietar. acesta a incercat sa porneasca una dintre masini, care avea bateria descarcata, prin cabluri de curent conectate la acumulatorul celui de-al doilea autoturism.