Administratorul Cimitirului Pacea, Dinu Mazureac s-a stins din viață. Zeci de mesaje de condoleanțe

Administratorul Cimitirului Pacea din Suceava,  Dinu Mazureac s-a stins din viață. În vârstă de 58 de ani, acesta a fost polițist. Dinu Mazureac a fost și şeful Detaşamentului Gardienilor Publici. La începutul anilor 2000 a fost nevoit să renunţe la uniformă şi printr-o serie întreagă de împrejurări a ajuns şeful cimitirului Pacea.  Adaptarea la noul loc de muncă nu a fost uşoară dar în cele din urmă, acesta era mulțumit.Avea la birou o colecție impresionantă de schelete.

Pe internet au apărut zeci de mesaje de condoleanțe:

Stanciuc Gheorghe: Omagiu și sincere condoleanțe Familiei Mazureac pentru pierderea suferită a celui ce le-a fost Tata,Soț și nouă colegilor un adevărat prieten și om de onoare Dumnezeu sa te odihnească în pace prieten drag Dinu Mazureac.😭😭😭😭😭😭

Efemer: Un om sociabil și cu spiritul umorului! Dumnezeu să te odihnească in pace! Sincere condoleanțe familiei! Echipa Efemer.

Vali Marian:zi e o zi tristă… azi am aflat că un prieten s-a stins fulgerător…peste 3 săptămâni ar fi împlinit 58 de ani. M-am întâlnit cu el zilele trecute, în parcare…ne-am salutat şi am stat puţin de vorbă…ce mai faci, l-am întrebat ? Număr anii care mi-au rămas până la pensie, cam doi ar mai fi, dacă am calculat bine…abia aştept să mă retrag…Prietenul meu a fost un om educat şi discret…stătea în banca lui, cum se spune. Muncitor şi harnic, nu i-a plăcut publicitatea. Am lucrat câţiva ani împreună, tot respectul pentru el ! Era un profesionist desăvârşit…acum vorbesc la trecut despre el şi nu pot să cred acest lucru…Rămas bun, prieten drag…

Victor Andrei:Un prieten bun al tatalui meu, Dinu Mazureac, Seful Cimitirului Pacea, s-a grabit la Ceruri! Dumnezeu sa va ierte draga domnule Dinu Mazureac!

Dumnezeu să-l ierte!