La 71 de ani, un humorean agresa fiicele soției. Sătulă de scandaluri și bătăi, femeia a chemat poliția

La 71 de ani, un humorean agresa fiicele soției. Sătulă de scandaluri și bătăi, femeia a chemat poliția. Ziua de duuminică a fost una de coșmar pentru o femeie de 70 ani, din orașul Gura Humorului, care a sesizat la 112 că este în divorţ cu soţul său  de 73 ani, din aceeași localitate, iar acesta îi bate copiii.

Un echipaj de poliție a ajuns la fața locului iar femeia printre lacrimi le-a explicat oamenilor legii că este căsătorită cu agresorul  iar din căsătoria anterioară, ea are două fete majore, de 31 ani, şi respectiv,  de 34 ani, din  Suceava, ambele locuind în Suceava, însă în weekend-uri  acestea locuiesc la casa din Gura Humorului, unde sunt şi proprietare.

Ieri,  în jurul orei 15:50, cele două fete au sosit la locuinţa mamei lor, moment în care au avut unele discuţii în contradictoriu cu tatăl lor vitreg, ocazie cu care între aceştia a izbucnit un conflict, iar cel din urmă le-a lovit pe cele două fete.

Ulterior, bărbatul  a continuat scandalul, le-a ameninţat pe cele două fete vitrege ale sale, provocându-le astfel o stare de temere, iar apoi a provocat scandal la adresa soţiei sale  a îmbrâncit-o pe aceasta şi a prins-o cu mâinile de zona gâtului.

În momentul în care organele de poliţie au ajuns la faţa locului, bărbatul era agresiv verbal faţă de membrii familiei şi provoca în continuare scandal.

Mama și cele două fiice  au solicitat emiterea unui ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului. Polițiștii au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva agresorului, începând cu duminică ora 19:35, valabil 5 zile, conf. Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, republicată, modificată și completată.

Lui Pintilie Mihai i s-a adus la cunoştinţă faptul că împotriva lui a fost emis Ordinul de protecţie provizoriu, fiindu-i comunicate drepturile și obligațiile pe care le are în conformitate cu prevederile Legii nr. 217/2003.

În cauză s-a procedat la reintegrarea victimelor violenţei în familie în locuinţa comună.

Persoanei vătămate i s-a adus la cunoştinţă dreptul de a se prezenta la SML Suceava în vederea solicitării unui certificat medico-legal, totodată fiind îndrumată să se adreseze Judecătoriei Gura Humorului în vederea solicitării emiterii unui Ordin de Protecţie.

Polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,violenţa în familie” şi ,,amenințarea”.