Bosanci. Bărbat bețiv și bătăuș, reținut pentru că își bătea concubina. Mamă a 5 copii, a refuzat să îi de bani pentru băutură

Bărbat bețiv și bătăuș, reținut pentru că își bătea concubina. Mamă a 5 copii, a refuzat să îi de bani pentru băutură. A fost încătușat de polițiști.  Femeia, de 26 ani, din comuna Bosanci, a solicitat intervenția oamenilor legii după ce concubinul, de 33 de ani,în timp ce se aflau la domiciliu,  a bătut-o și  i-a distrus şi două telefoane mobile. Cei doi locuiesc  în satul Bosanci, împreună cu cei cinci copii minori, în casa bărbatului.

Pe 30 septembrie,  în jurul orei 14.00, femeia  se afla la locuinţă împreună cu concubinul său, şi fetiţa minoră de 1 an. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a  început să o certe pe concubina sa, iar la un moment dat a lovit-o pe  aceasta. Întrucât îi cerea bani, i-a dat  suma de 50 lei pe care îi avea în husa telefonului mobil, moment în care  i-a luat telefonul şi l-a călcat cu picioarele, distrugându-l. Pe lângă acest telefon i-a mai distrus în acelaşi mod încă un telefon.

     Bătăușul a fot reținut  pentru o perioadă de 24 de ore. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere” şi „violenţa în familie”.