Foto/Pod prăbuşit în Găinești-Slatina în timp ce o basculantă îl traversa

Un pod din satul Găinești, comuna Slatina s-a prăbușit în timp ce era traversat de o basculantă. Șoferul a scăpat cu viață,fiind transportat în stare gravă la spital. 

Update.

Ieri, la ora 10.00, Fediuc Adrian, de27 ani, din com. Bălcăuți, în timp ce conducea autoutilitara Man, pe D.J 209A, pe raza satului Găinești, com. Slatina, a efectuat virajul la stânga încadrându-se cu autoutilitara pe un pod confecționat din beton având îmbrăcăminte asfaltică construit peste râul Suha Mica care face legătura cu un drum neclasificat, iar datorită tonajului și a stării de degradare a podului acesta a cedat iar autoutilitara încărcată cu pământ s-a răsturnat pe partea laterală stânga în albia râului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații amănunțite.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Update

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, bărbatul în vârstă de 27 de ani aflat la volanul camionului a fost rănit în urma accidentului, însă viața nu îi este pusă în pericol.

„Este vorba despre un accident petrecut pe raza localității Găinești, din județul Suceava. Un bărbat din localitatea Bălcăuți – Negostina, în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu pământ pe DJ 209, în timp ce încerca să treacă peste un pod, din cauza încărcăturii și a stării podului acesta a cedat sub greutatea vehiculului care a căzut și s-a răsturnat pe o parte. Șoferul a fost rănit și transportat la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Accidentul s-a petrecut, marți, în localitatea Găinești, din județul Suceava, iar din primele date podul s-a prăbușit sub greutatea basculantei care era încărcată cu pământ.