Mamă a 5 copii, din Burla, bătută de soț. Bărbatul agresor va sta departe de soție 5 zile și va locui la fratele lui

Mamă a 5 copii, din Burla, bătută de soț.  Polițiștii chemați să o salveze din mâna  bărbatului agresor. Luni, la orele amiezii, polițiștii  din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea au fost sesizați  telefonic de către o femeie, de 42 ani, din comuna Burla cu privire la faptul că este agresată de soțul ei.

Pe 5 octombrie,  în jurul orei 14.00, aceasta  se afla în locuință, împreună cu mai mulți minori. La un moment dat, în locuință și-a făcut apariția  soțul, de 46 ani, din aceeași localitate, care pe fondul unei stări de nervozitate a început să o lovească moment în care au intervenit copiii acestora și au aplanat conflictul.Atunci, nevasta a solicitat intervenția organelor de poliție, aceasta nu a depus plângere penală pentru cele întâmplate. Ieri însă femeia  a ieșit din locuința fiicei sale, moment în care a fost observată de soțul acesteia. Imediat bărbatul s-a apropiat de soția sa și a început să o lovească, spunând să nu se mai apropie de casa lor.

Având în vedere aceste acte de violență, soția a  decis să anunțe telefonic  polițiștii , solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Bărbatul nervos și agresor va sta departe de soție 5 zile și va locui la fratele lui în orașul Vicovu de Sus. Totodată, a fost  întocmit  dosar penal sub aspectul săvârşirii a două infracțiuni de ,,violență în familie”.

 

Distribuire articol