Panică în aer! Avionul în care era Gheorghe Flutur a avut probleme la aterizare

Cursa 0B6886, operată de Blue Air, care venea de la Munchen, a avut probleme la aterizare, aseară, pe Aeroportul din Iași.

Piloții au constatat, în momentul în care au vrut să aterizeze, că nu se deschide trenul de aterizare și au ridicat din nou avionul. După ce au survolat Iașiul, au reușit, până la urmă, să aducă avionul la sol.

În aeronava Blue Air se aflau 112 pasageri, printre care și Gheorghe Flutur, care a declarat că piloții le-au transmis că nu ar fi aterizat deoarece ar fi fost o mașină pe pistă. Alți pasageri au precizat că nu s-au temut și că au avut încredere în piloți.

UPDATE: În momentul în care s-a anunțat că avionul are probleme cu aterizarea, la aeroport s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță Iași și mai multe autospeciale de stingere a incendiilor.

Avionul care venea de la Munchen a aterizat în siguranţă, nimeni nu a fost rănit. Piloţii au anunţat că nu se deschide trenul de aterizare şi nu pot începe manevrele de aterizare, iar avionul s-a învârtit câteva minute deasupra aeroportului din Iaşi.

Pe aeroport s-a instituit cod roşu de intervenţie. În cele din urmă aeronava a fost adusă la sol în condiţii de siguranţă şi nimeni nu a fost rănit.

Pilotul avionului Blue Air Boeing 737 85R a anunţat marţi seara turnul de control de la Iaşi, unde trebuia să aterizeze, venind de la Munchen, că are o defecţiune care îi e semnalizată la bord şi nu ştie dacă poate ateriza în siguranţă.

Mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe au fost trimise pe pistă pentru a aştepta aterizarea aeronavei care avea 200 de oameni la bord.Pilotul a anunţat că e posibil să fie vorba despre o aterizare forţată.