Bălan: Klaus Iohannis să câștige alegerile din primul tur. Cred că în cel mai scurt timp vom avea un Guvern liberal

Deputatul PNL Ioan Bălan a declarat astăzi, la startul campaniei electorale, că susține ca și primarul Sucevei Ioan Lungu ca președintele României să câștige alegerile prezidențiale din primul tur.Parlamentarul liberal a  susținut că ,,mai rar am văzut așa o determinare ca în organizația  noastră,, .

,,Mă bucur să vă anunț  că odată cu căderea Guvernului(n.rep-Dăncilă) suntem pregătiții  și cu siguranță săptămâna viitoare președintele  PNL Ludovic Orban va fi persoana desemnată  să formeze Guvernul. Cred că în cel mai scurt timp vom avea un Guvern liberal,un Guvern care să pornească reconstrucția României,un Guvern căruia și noi cei din Suceava,președintele Flutur, primarul Sucevei să i se poată adresa și să primească susținere.Să nu vedem într-o comună doar din județul Suceava revărsat cornul abundenței și să-și vopsească crengile prin copaci și alte județe să nu aibă bani să își plătească întreținerea.Am văzut primari de-ai noștri acre ne-au cerut să ducem mesajul mai departe la București, la Guvernul nostru și să-i spunem să încercăm o debirocratizare a aparatului de stat pentru că citez un primar <mai ușor este să obții astăzi bani decât să obții avize pentru lucrările pe care le au>,,a subliniat Bălan.

 

Pe de altă parte, vicepreședintele regional al PNL, Ioan Bălan a arătat că Partidul Național Liberal nu sărbătorește această victorie cu promisiuni electorale.

., Pe umeri noștri apasă o mare responsabilitate.Nu abordăm această victorie,reușită în Parlament,cu promisiuni deșarte. Bazați-vă pe noi că știm ce facem.Avem o echipă corectă care  se va ocupa sub supravegherea și în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis ca în cel mai scurt timp bugetul țării să fie adus în Parlament,,a mai amintit parlamentarul liberal