Șoferul de 29 de ani, din Satu Mare, autorul accidentului din zona Hotelului Bucovina, era băut la volan

Șoferul de 29 de ani, din Satu Mare autorul accidentului din zona Hotelului Bucovina, era băut la volan.  Individul are dosar penal pentru două infracțiuni.  Astăzi, la ora 4.45, P.F. de 29 ani din comuna Satu Mare, a condus autoturismul marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie pe strada Ana Ipătescu din Suceava, având direcția de deplasare dinspre Areni către Centru, iar în zona hotel  “Bucovina”  a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izbit de un stâlp din beton amplasat pe trotuarul din partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului  tânărul  a suferit leziuni traumatice ușoare, fiind preluat de un echipaj medical de urgență și transportat la U.P.U. Suceava unde, în urma evaluării medicale, a fost diagnosticat cu „contuzionat prin accident rutier, TCC minor, contuzie sprâncenară stânga”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.