Urmează răcirea accentuată a vremii

ANM a emis o  nouă prognoză pentru zilele ce urmează. Din păcate pentru cei care mai voiau vreme călduroasă, frigul va pune stăpânire pe numeroase zone din România.

Răcirea va fi destul de accentuată, astfel că după maximele și de 28 de grade de care am avut parte, va trebui să ne pregătim pentru 10 grade Celsius pe timpul zilei. Temperaturile din timpul nopții vor scădea sub pragul de îngheț în zonele montane, favorizând astfel apariția ninsorilor. Vremea va fi frumoasă și călduroasă până la mijlocul lunii loiembrie, când iarna âși va spune serios cuvântul. Cerul va mai fi puțin timp senin, mai apoi va reveni nebulozitatea joasă sau ceață. Vântul va sufla izolat și maximele se vor încadra între 17 și 28 e grade Celsius.

Vremea în București pentru săptămâna aceasta

Joi
Maxima zilei de joi este de 23 de grade Celsius, alături de nori joși și ceață. Vânturi vin din partea de est a României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea aduce minima de doar 8 grade Celsius, alături de un cer senin spre parțial noros. Vânturi vin din partea de est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vineri
Ziua de vineri aduce maxima de 22 de grade Celsius, alături de nori joși și ceață. Vânturile vin din zona de est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima va fi de doar 7 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din partea de est-nord est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 11km/h.