Ghinion pentru un clujean în Marginea. A mers să vândă produse de firmă și s-a ales cu dosar penal

Ghinion pentru un clujean în Marginea. A mers să vândă produse de firmă și s-a ales cu dosar penal. Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat pe raza comunei Marginea, ocazie cu care au constatat că C.M., de 25 de ani, din  Fizeșul Gherlii, județul Cluj, oferea spre comercializare în târgul organizat pe raza comunei produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile „ADIDAS”, „NIKE” și „CALVIN KLEIN” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 1.050 lei.

De asemenea, tânărul  oferea spre comercializare în târgul organizat pe raza comunei Marginea, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS” și „NIKE”, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 2.000 lei.

Polițiștii au  întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.