Dosar penal pentru un tânăr din Iaslovăț pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală

-Dosar penal pentru un tânăr din Iaslovăț pentru că părăsirea locului accidentului și vătămare corporală. Ieri după amiază,  la  secția UPU din cadrul Spitalului Rădăuți s-a prezentat M.C.  de 43 ani, din Iaslovăț care a declarat verbal faptul că a fost implicat într-un accident rutier în calitate de pasager,  cu o zi înainte, pe DN 2, în zona localitatea  Pătrăuți, eveniment în care a fost implicat și autoturismul Mercedes condus de către S.D., de 24 ani, din Iaslovăț.

În urma cercetărilor s-au stabilit următoarele:

Pe 28 octombrie, în jurul orei 23.00, S.D. în timp ce conducea autoturismul Mercedes pe DN 2, dinspre Suceava către Siret, după intersecția cu DJ 208V, la KM 445 + 300m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă spre stânga și s-a răsturnat pe câmp. După producerea evenimentului conducătorul auto l-a întrebat pe M.C., dacă este bine, iar acesta a răspuns că este bine și nu dorește să meargă la spital.

Împreună, s-au urcat într-o altă mașină de ocazie și au plecat de la locul producerii accidentului, către  Milișăuți. Din loc. Milișăuți, M.C.s-a deplasat la domiciliu, cu autoturismul proprietate, condus de către soția lui. Ieri, la  ora 16.00, M.C. s-a prezentat la Spitalului Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu: „ traumatism toracic”. Polițiștii au întocmit  dosar penal privind infracţiunile  de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.