Flutur:Mobilizare maxima pentru finalizarea reparațiilor la drumul Liteni – Roșcani- Vercicani  – limita cu județul Botoșani, spre Vorona și Tudora

Mobilizare maxima pentru finalizarea reparațiilor la drumul Liteni – Roșcani- Vercicani  – limita cu județul Botoșani, spre Vorona și Tudora.Cel puțin așa susține președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur care a  inspectat astăzi, modul în care se desfășoară lucrările. 

,,Astăzi am fost prezent pe șantierul unde se execută lucrările de reapariții la drumul Liteni-Roșcani-Vercicani -limita județul Botoșani, un drum foarte important pentru locuitorii de aici și pentru întreaga zonă. Drumul arăta rău, așa că a trebuit să se treacă la executarea unor lucrări complexe, cu asfalt în două straturi și să folosim și folie geotextil. Am cerut constructorului mobilizare maximă, starea vremii ne-a permis, iar astăzi lucrările sunt foarte avansate.  Vreau să le finalizăm în aceste zile.Puțini credeau ca vom reuși să terminăm în acest an reparațiile la acest drum. Sunt mulțumit că am reușit să includem pe lista drumurilor reparate în acest an și acest drum, și să le aducem astfel o bucurie oamenilor de aici,, a amintit Flutur.

Distribuire articol