Dorneșteanul care susține că e ,,urmaşul,, lui Ştefan cel Mare şi-a înmatriculat maşina cu propriul nume

Dorneșteanul care susține că e ,,urmaşul,, lui Ştefan cel Mare şi-a înmatriculat maşina cu propriul nume. El și-a spus povestea însoțită de poze pe o pagină de internet. Cornel Cernoschi  a fost prins de polițiști în timp ce ce conducea o maşină neînmatriculată care avea înscris pe plăcuţe chiar numele proprietarului.

Echipajul de poliție care l-a surprins a rămas uimit că autoturismul marca Smart avea trecut pe plăcuţele de înmatriculare numele ,,Cornel Cernoschi,, și un număr de telefon.

Cornel Cernoschi care se afla la volanul mașinii când a fost oprit din nou de oamenii legii. Omul  le-a explicat  că el nu se supune legilor din România.Mai mult, acesta susține că  autoturismul nu trebuie să fie înmatriculat. Dar omul avea și alte documente expirate de câțiva ani  cum ar fi buletinul şi permisul de conducere. Maldărul de nereguli continuă: mașina nu are asigurare RCA sau ITP;  plăcuţele de înmatriculare oficiale îi fuseseră reţinute în urmă cu câteva zile tocmai pentru lipsa ITP-ului şi asigurării.

,,Suveran , mi-am ,, recuperat ” numerele.Noile numere emise de autoritățile STATULUI PARALEL , înpărat , domnitor , președinte , suveran , proletar – CORNEL CERNOSCHI ,, sunt doar câteva cuvinte ale lui Cornel care i-ar aparține.

Polițiștii i-au adus la cunoștință că are deschis un  dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.Totodată, oamenii legii l-au amendat pentru lipsa ITP-ului şi a asigurării,potrivit legislației rutiere.

El susține că este mostenitorul lui Stefan cel Mare si a cerut în instanță  Moldova si tara Romaneasca. Cornel Cernoschi a dat in judecata  statul roman, Senatul, Camera Deputatilor, Presedintia si Guvernul, inca din 2007, in incercarea de a-si recupera mostenirea, dupa ce bunica sa i-a spus ca este urmasul domnitorului Stefan cel Mare. Desi nu are sorti de izbanda, ba chiar a fost si amendat de doua ori, pentru introducerea unor cereri de rea-credinta, suceveanul nu se lasa descurajat si continua lupta in instanta cu satul roman, irosind timpul si banii contribuabililor.
Distribuire articol