Geta Ursu, proprietara cabanei arse noaptea trecută face apel la donații pentru reconstrucție

Geta și Gabriela Ursu, proprietarele  cabanei arse noaptea trecută, din Vatra Dornei  fac apel la donații pentru reconstrucție. În timp ce cabana ardea însă, Gabriela Ursu era preocupată să informeze oamenii că este incendiu la imobil și deja postase un cont pentru donații:Iată mesajul:

,,CONT DONAȚII :
RO63BTRLRONCRT0364143701
GABRIELA URSU
………………………………

Dragii noștri,
Cabana Gigi Ursu arde chiar în acest moment. Cea mai veche cabană privată din România a ars din temelii o dată cu peste 50 de ani de tradiție cultură și istorie.
Acum avem nevoie de ajutorul vostru mai mult decât oricând!,,

 

,,Nu a mai rămas nimic din lăcașul de tradiție și istorie care a fost Cabana Gigi Ursu. Pentru reconstrucție puteți dona aici : RO63BTRLRONCRT0364143701
Gabriela Ursu
Mulțumim tuturor pentru gânduri, întrebări și inițiativa de a dona!
…………………………………………………………………………
Pentru informații despre donații puteți suna la : 0725533533,,  este mesajul postat pe pagina de facebook.

Vineri seara, in jurul orei 21.00, pe strada Caprioarei din Vatra Dornei o cabana de mari dimensiuni a fost cuprinsa de un incendiu. Cabana nu era locuita, iar focul a fost observat de la distanta si anuntat cand deja ardea generalizat cladirea din lemn.

La fata locului au intervenit 6 autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD, de la Detasamentele de Pompieri Vatra Dornei si Campulung Moldovenesc, in sprijin sosind si lucratori de la SVSU Dorna Arini.

Flacarile uriase se manifestau pe o suprafata foarte mare, aproximativ 700-800 mp, interventia pompierilor fiind extrem de dificila din cauza cantitatii uriase de materiale lemnos.

In jurul orei 21.45, pompierii au reusit localizarea incendiului, iar la miezul noptii inca lucrau la lichidarea focului.