Cadavru descoperit în pârâul Pozen din Horodnic de Jos.Dosar penal pentru ucidere din culpă

Cadavru descoperit în pârâul Pozen din Horodnic de Jos.Dosar penal pentru ucidere din culpă.  Ieri,  ora 12.01, Secția 3 Poliție Rurală Marginea au fost chemați la fața locului de către o localnică din  Horodnic de Jos.  Cadavrul este în descompunere iar   identitatea nu este cunoscută.

Pârâul Pozen străbate comuna Horodnic de Jos, dinspre comuna Horodnic de Sus către municipiul Rădăuți. Cadavrul a fost identificat pe cursul apei, într-o zonă în care s-au format aluviuni din resturi de material lemnos, adâncimea apei fiind de circa 1 metru.

Echipa formată din polițiști criminaliști a procedat la examinarea cadavrului, constatându-se că acesta este în stare avansată de descompunere (schelet uman), fără a putea fi identificat pe baza detaliilor biometrice. Analizându-se obiectele de vestimentație, deși acestea erau de asemenea în stare de descompunere, s-a putut stabili că era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare verde sau albastru și o geacă sau pulover de culoare închisă. Cadavrul avea la încheietura mâinii stângi, un ceas.Au fost efectuate verificări pe raza comunei Horodnic de Jos, fără a se putea stabili identitatea cadavrului, urmând ca cercetările să fie continuate în cauzele persoanelor dispărute.Cadavrul a fost scos din apă cu sprijinul lucrătorilor ISU – Suceava, Detașamentul Rădăuți, fiind transportat la morga Spitalului municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au  întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.