Dăncilă: “O zi neagră. Preşedintele şi-a impus propriul Guvern, o situaţie fără precedent

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, după acordarea votului de învestitură de către Parlament Guvernului Orban, că, în sfârşit, preşedintele Iohannis are propriul Guvern. Dăncilă a precizat că este o zi neagră, spunând că preşedintele Iohannis “a reuşit să-şi impună locotenenţii”

 Dăncilă: “O zi neagră”

“Astăzi s-a desăvârşit aceasta operaţiune ilegitimă, de confiscare a puterii executive de către preşedinte, de a-şi impune propriul Guvern. O zi neagră. Preşedintele a reuşit să-şi impună locotenenţii. Este o situaţie fără precedent, care scoate la lumină cinismul acestui candidat agresiv Klaus Iohannis. Avem un preşedinte antidemocraţie şi anticonstituţie. Cel mai grav este că avem un preşedinte care lucrează împotriva românilor”, a precizat Viorica Dăncilă.

“Încă vă aștept, domnule Klaus Iohannis, să stăm în fața românilor și să le spunem ce a făcut fiecare din noi, în ultimii ani, pentru ei, pentru copiii lor, pentru traiul lor de zi cu zi. Aveți curaj, domnule Iohannis! Românii merită o explicație pentru tot ceea ce ați făcut sau n-ați făcut în acest mandat ratat la Președinția României.”, a mai spus Dăncilă.

Declarația fost postată și pe pagina oficială de Facebook a fostului premier.

Distribuire articol