Gestionarele salvatoare. Bărbat din Vicovu de Jos bătut măr într-un magazin din Sucevița

Bărbat din Vicovu de Jos lovit de către fratele concubinei. Agresiunea a avut loc într-un magazin Sucevița. Ieri,la orele amiezii, polițiștii  Secției 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 că un tinerel,  de 22 ani din Vicovu de Jos a fost lovit de către  altul,  de 34 ani din Sucevița.

Vicoveanul,  în timp ce se afla împreună cu concubina sa  în incinta magazinului alimentar „La Doi Pași” din comuna Sucevița, în urma unui conflict mai vechi a fost agresat de către fratele concubinei sale, fiindu-i aplicate mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului, provocându-i leziuni ce au necesitat transportarea acestuia la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Pentru aplanarea conflictului şi despărţirea celor doi, au intervenit verbal gestionarele magazinului, precum şi concubina persoanei vătămate.

În urma violenţelor exercitate asupra sa, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice, fiind diagnosticată după primele îngrijiri medicale, cu „traumatism cranio-facial”, fără a se putea specifica numărul de zile de îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate, a rezultat că prin acţiunile violente exercitate de către  cel din Sucevița  asupra persoanei vătămate, într-un loc public în care se aflau mai multe persoane, a fost tulburată ordinea şi liniştea publică.

Prin ordonanța din 03.11.2019 s-a dispus și confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale față de agresor pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul Postului de poliție Sucevița, cu încunoștințarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus reținerea  bătăușului pentru o perioadă de 24 de ore.