Bărbat din Vama și-a lovit, urmărit și amenințat concubina cu 22 de ani mai tânără

Femeie din Vatra Dornei urmărită și amenințată de concubinul din Vama.  Era cu 22 de ani mai mare decât ea. Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Vatra-Dornei au fost sesizaţi ieri,  de  către o femeie,  de 32 de ani, localnică, despre faptul că marți, la orele 8,25 a fost așteptată, urmărită și amenințată de concubinul ei, de 54 de ani, din Vama.

Dorneanca nu a fost lovită ieri,  iar după ce s-a încuiat în casă, acesta  a plecat de la fața locului. Femeia  declară că a fost lovită însă pe 27 octombrie, de către vămean, în timp ce se afla în autoturismul cu care se deplasau pe raza județului Harghita.

Pe 2 noiembrie, aceasta  a plecat de la domiciliul concubinului revenind la domiciliul ei din Vatra-Dornei unde locuiește cu cei doi copii minori ai săi și cu părinții ei.

Bărbatul  a încercat insistent să o contacteze pe femeie prin telefon și mesaje pentru a relua relația cu acesta și pentru a o convinge să revină la locuința lui.

Văzând că concubina sa nu dorește să mai continue relația s-a deplasat pe raza orașului  Vatra-Dornei ieri dimineață, așteptând-o în dreptul căminului  din localitate unde femeia a refuzat să stea de vorbă și a fugit spre locuința ei de domiciliu.

În urma evaluării situaţiei de fapt şi a completării formularului de risc a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Polițiștii au întosmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.