O femeie din Zvoriștea a suferit un atac de panică după ce locuința i-a luat foc

O femeie din Zvoriștea a suferit un atac de panică după ce  locuința i-a luat foc. Ieri, la orele amiezii,  polițiștii Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata au fost sesizaţi că la locuinţa unui sătean, de 70 de ani, din Zvoriștea a izbucnit un incendiu.

Acesta, în timp ce se afla la magazinul denumit generic „la locomotivă”, a fost anunțat de către nepotul său că la  locuința sa a izbucnit un incendiu.

Proprietarul a văzut cum  bucătăria de vară și anexele aflate în prelungirea acesteia erau cuprinse de flăcări. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri din cadrul I.S.U. Suceava, care au lichidat incendiul.

De asemenea la fața locului s-a prezentat și o ambulanță care i-a acordat primele îngrijiri medicale unei femei, care a refuzat să fie transportată la U.P.U. din cadrul Spitalului Județean Suceava, fiind diagnosticată cu „atac de panică”.

S-a stabilit că incendiul s-a produs ca urmare a lăsării arderii nesupravegheate a deșeurilor din spatele bucătăriei de vară. În urma incendiului a ars bucătăria de vară și anexele aferente acesteia și 400 kg plante furajere. Prejudicial cauzat a fost estimat la 5000 lei.