Flutur prezent la inaugurarea Compartimentului A.T.I. din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc

Astăzi a fost inaugurat compartimentul de anestezie și terapie intensivă (A.T.I.). din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Compartimentul este compus din 4 saloane, are 8 paturi, fiecare având unitate de transfuzii sangvine. Este dotat cu aparat Roentgen mobil pentru a efectua radiografii la patul bolnavului.

Valoarea investiției este de 1.305.000 lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri proprii de Primăria Câmpulung Moldovenesc și Spitalul Municipal.

,, Aici, și noi, Consiliul Județean, prin Spitalul Județean de Urgență Suceava, am sprijinit spitalul prin transferul unei instalații de sterilizare. Felicit pe domnul primar Mihăiță Negură și conducerea Spitalului Municipal, pe domnul manager Cătălin Săndulescu. Am fost de fiecare dată alături de Câmpulung Moldovenesc. Ei au trecut și prin momente foarte grele, au avut conturile blocate din cauza ”celebrului” Program Utilități și Mediu, ”opera” pesediștilor. Voi continua să-i sprijin pentru că voi sprijini totdeauna oamenii gospodari, care văd că folosesc rațional banii publici,, a spus Flutur.

Acest compartiment este compus din 4 saloane cu câte 2 paturi electrice tip ATI, unitate de transfuzii sangvine și moninoare tip A.T.I pentru fiecare pat. Două dintre monitoare sunt dotate cu modul invaziv de măsurare a tensiunii arteriale în timp real. Toate monitoarele sunt legate la o stație centrală cu vizualizare directă în camera de gardă a asistentelor și cu sistem de alarmă. Compartimentul ATI este dotat cu un aparat Roentgen mobil, pentru a afectua radiografii la pat și care deservește și sala de operații ortopedice. Fiecare salon are TV prin cablu, aer condiționat medical și priză pentru internet la fiecare pat. Acest compartiment respectă normele de acreditare.
Primăria și Consiliul Local au alocat în acest an Spitalului Municipal suma de 500.000 lei din bugetul local. ,,Pe această cale transmit felicitări Managerului Dr. Săndulescu Cătălin, Dir. economic Niga Adriana și Șef Serviciu administrativ Dana Filoteanu pentru implicarea în realizarea acestei importante investiții,, este mesajul primarului Mihăiță Negură.
 La inaugurare a fost prezent   și Presedintele Casei Judetene de Asigurari de sanatate Claudiu Cobuz.