La doar 14 ani a plecat la Ceruri. Valentina era iubita unui tânăr de 18 ani. Băiatul era neexperimentat la volan

A fost un drum spre moarte pentru Valentina Oltiţa Luchian, o copilă de doar 14 ani din Vatra Dornei, care a plecat la Ceruri  ieri seară, într-un tragic  accident la ieşirea din Rădăuţi spre Frătăuți.

Nimeni nu știe ce căuta ea și iubitul, de 18 ani în această zonă din moment ce niciunul nu avea domiciliul în partea Rădăuțiului.

Fata se afla cu amicul în maşina marca Seat Toledo care a intrat  într-un cap de pod.  A fost un impact fatal  În accidentul care a avut loc, miercuri seară, copila se afla  pe scaunul din dreapta faţă iar la volan se afla iubitul, Valerian  Juncu.

Ajungând la intersecția cu DJ 178 C, băiatul nu a observat indicatorul ”STOP” și a pătruns în intersecție, intrând violent cu autoturismul  într-un cap de pod. La sosirea echipajului SMURD și a cadrelor medicale de la Ambulanță, băiatul era conștient și a fost transportat la spital. Copila însă era în stare de inconștiență dar și ea a fost transportată la spitalul din Rădăuți unde din păcate, eforturile medicilor.Aceasta a decedat.

Conducătorul auto obținuse permisul de conducere în urmă cu doar  o lună. El a fost diagnosticat cu multiple leziuni  la coloana vertebrală şi la picioare,fiind  transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava. Polițiștii au  întocmit dosar penal pe numele acestuia infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Valentina a plecat însă în lumea celor drepți,mult, mult prea devreme.