Tânăr reținut de polițiști pentru tâlhărie – Polițiștii mulțumesc totodată cetățenilor care au dat dovadă de spirit civic

Ieri, ora 15.52, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” de un localnic de 46 de ani despre la faptul că a reținut o persoană pe str. Curtea Domnească, autor al unei infracțiuni.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat un tânăr de 19 ani din orașul Solca, care a recunoscut faptul că a smuls poșeta unei femei, după care a fugit circa 20 de metri, fiind prins de doi cetățeni.

Victima, o femeie de 54 de ani din municipiul Suceava a fost identificată de polițiști în zonă, aceasta declarând faptul că, tânărul a împins-o, după care i-a smuls geanta și a fugit.

În urma probatoriului, a fost dispusă efectuarea urmăriri penale față de suspect sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a suspectului, acesta fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.