Femeie, de 86 de ani, din Chilișeni, și-a găsit fiul, de 64 de ani, decedat

Femeie, de 86 de ani, din Chilișeni, și-a găsit fiul, de 64 de ani, decedat. Ieri,dimineață , polițștii Secţiei 2 de Poliţie Rurală  Ipoteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112  de către un bărbat, din municipiul Rădăuţi, despre faptul că fratele său, de 64 ani, din satul Chilişeni, comuna Udeşti, a fost găsit decedat la locuinţa sa. Victima, locuia singură în satul Chilişeni,  iar locuinţa se învecinează cu a mamei sale în vârstă de 86 ani.

Sâmbătă dimineață, bătrâna a mers  la locuinţa fiului său, pentru a-i duce de mâncare. La intrarea în locuinţă, în cerdac, l-a găsit pe fiul ei, pe un scaun în poziţia şezut, decedat. Aceasta a alarmat vecinii, care sosiţi la faţa locului, au transportat cadavrul într-o cameră a locuinţei, aşezându-l pe un pat, după care a fost anunţat fratele acestuia, iar acesta  a sesizat evenimentul prin SNUAU 112 .

La faţa locului a sosit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, care după ce l-au examinat, au opinat că decesul a  survenit cu câteva ore în urmă . Membrii familiei au declarat că persoana decedată nu era înscrisă la vreun medic cu afecţiuni medicale.