Foto/Bucurie la sediul PNL. Flutur: Victorie pentru România, victorie Klaus Iohannis!

A fost bucurie în sediul PNL Suceava. Imediat după ce s-au  închis urnele de vot la ora 21.00 și după ce au fost anunțate primele rezultate exit poll,  liberalii au  scandat ,,Iohannis,,.

Președintele Organizației Județene a PNL Suceava Gheorghe Flutur a declarat duminică seară că așa cum arată rezultate exit poll-urilor  ,,este o mare victorie pentru Klaus Iohannis,,. Liderul liberal speră ca în județul Suceava, Iohannis să obțină peste 50%.

,,Victorie pentru România,victorie Klaus Iohannis! Așa cum văd citesc eu aceste exit poll-uri  este o mare victorie pentru Klaus Iohannis. Peste 40, 42-43  la sută cu ce vine din Diaspora.  Am început săptămâna luni,foarte bine când a trecut Guvernul liberal.O închidem  astăzi foarte bine cu candidatul la prezidențiale pe locul I care are mai mult decât Barna și Dăncilă la un loc. Și din exit pollurile zgârcite Klaus Iohannis are mai mult decât  Dăncilă și Barna la un loc. De la alegerile europarlamentare candidatul PNL, partid care făcea 27 la sută face 42 la sută.PSD  cu Viorica Dăncilă de la 23-24%  se duce la 22 la sută și USR scade de la 24% la 16 %.Asta înseamnă că un singur partid și candidatul lui de departe sunt câștigătorii neți ai acestor alegeri.Nu ne culcăm pe o ureche. O comparație  dintre 2019 și 2014 arată că acum Klaus Iohannis la prima strigare are peste 3,5 milioane de

voturi.În primul tur cu Victor Ponta a avut 2 080.000 voturi,deci o creștere cu peste 1,5 milioane de voturi în primul tur -Klaus Iohannis. Asta înseamnă foarte mult.Cifrele astea  le-am calculat acum când mă uitam la televizor pentru că nu le știam,nu știam rezultatele exit poll-urilor.Cred că este o mare victorie pentru România. Aștept la Suceava surprize plăcute. Aștept peste 50 la sută Klaus Iohannis. Și am să spun de ce.M-am uitat la localitățile mari conduse de primari pesediști. Rădăuți-ul are sub media pe județ. Vicovu de Sus are 33 la sută, sub media pe județ, Cajvana are

20 și ceva,sub media pe județ, Frasin tot sub media pe județ,orașe cu populație multă.Știu că s-au mobilizat foarte bine ai noștri și electoratul Klaus Iohannis. Mă bucur și să ne bucurăm la urmă. Deocamdată vreau felicit echipa liberală de la Suceava, să mulțumesc și lui Nelu Bălan și lui Ioan Lungu și lui Harșovschi și tuturor colegilor.Nu a fost ușor.Mai avem treabă pentru că facem numărătoarea paralelă.Sperăm la miezul nopții să știm și noi cum stăm,, a spus Flutur.

Distribuire articol