PSD are marți, ședința CEx

Social democrații se vor renui marți în ședința Comitetului Executiv Național, programată pentru ora 16. În cadrul ședinței vor fi analizate rezultatele partidului la primul tur al alegerilor prezidențiale.Întrebată despre posibile excluderi din PSD, Viorica Dăncilă a declarat luni că va fi făcută doar o analiză.

„Nu, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta pe fiecare județ, vom analiza fiecare localitate în parte, astfel încât la următoarele alegeri să avem rezultate mai bune. Vom discuta fiecare județ și vom analiza fiecare organizație în parte. E o analiză de partid normală, după alegeri. Fiecare președinte de organizație de județ trebuie să susțină ce a mers ce nu a mers”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la sediul PSD.

Strategia Vioricăi Dăncilă pentru turul

În ședința de marți, PSD-iștii vor discuta despre strategia partidului pentru turul al doilea al prezidențialelor. Încă de duminică, Viorica Dăncilă a cerut dezbatere cu președintele Klaus Iohannis, iar luni, purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a reluat tema unei confruntări între cei doi candidați. Viorica Dăncilă o să îi scrie chiar o scrisoare președintelui Klaus Iohannis în care să îl provoace la dezbatere. Dăncilă vrea de asemenea să câștige mai multe voturi din diaspora, unde candidatul PSD s-a clasat pe locul 5 în primul tur, după Iohannis, Barna, Paleologu și Diaconu. 

 

Distribuire articol