Poliția Suceava. Peste 170 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a accidentelor rutiere pe fondul vitezei excesive

Serviciul Rutier Suceava și Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava au organizat marți, o acțiune punctuală în zona de competență a polițiilor municipale C-lung Moldovenesc și Vatra Dornei și a Poliției orașului Gura Humorului – DN 17, pe linia combaterii excesului de viteză – una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 171 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 121.785 lei dintre care 81 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 26 pentru lipsa postului centurii de siguranță și 64 alte abateri rutiere.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune și au fost reținute 37 de permise de conducere, dintre care 20 pentru viteză, 14 pentru depășiri neregulamentare și 3 alte cauze.

Au fost retrase 18 certificate de înmatriculare și 7 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare,  fiind indisponibilizate și 2 autovehicule.