Bărbat din Grămești, decedat în curtea locuinței sale. A fost găsit de mamă

Bărbat din Grămești, decedat în curtea locuinței sale. A fost găsit de mamă . Ieri în jurul orei 7.30,  Ciucureanu Radu,în vârstă de 50 de ani,  a ieșit în curtea locuinței sale pentru a merge la Rădăuți în vederea efectuării de investigații gastro-intestinale deoarece în ultima perioada acuza dureri la nivelul abdomenului.  La scurt timp, mama sa a ieșit și ea afară, ocazie cu care l-a găsit pe fiul său căzut în fața scărilor din fața imobilului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Spitalului orășenesc Siret, găsindu-l pe bărbat în fața locuinței, cu fața în sus, iar în urma manevrelor de resuscitare s-a constatat decesul.

În urma examinării criminalistice a cadavrului nu au fost identificate leziuni vizibile sau alte urme de violență.Pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul s-a luat legătura cu medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Suceava care urmează a efectua necropsia cadavrului,  în baza rezoluţiei motivate. Cadavrul persoanei în cauză a fost transportat la morga Spitalului Rădăuți.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la  săvârșirea infracțiunii de ”ucidere din culpă”. Cercetările sunt continuate de către Postul de Poliție Grămești, cauza urmând a fi soluţionată procedural