Cum arată buletinul de vot pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale

Buletinul de vot pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale în 2019 a fost aprobat de Biroul Electoral Central. Pe el se află trecute numele celor doi candidaţi, Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Al doilea tur de scrutin va avea loc duminică, 24 noiembrie 2019.

Buletinul de vot pentru turul doi, aprobat de BEC

Forma şi înscrisurile buletinului de vot pentru al doilea tur de la alegerile prezidenţiale 2019 au fost definitivate de Biroul Electoral Central. Astfel, pe buletinul de vot apar, fireşte, numele celor doi candidaţi, încadrate în chenare de culoare negru, iar siglele celor două partide pe care le reprezintă candidaţii în partea stângă.

Deasupra numelor candidaţilor se regăseşte denumirea partidului pe care candidatul îl reprezintă.

Buletinele de vot folosite pentru votul în ţară, cât şi în străinătate sunt identice, singura diferenţă fiind denumirea acestora: “Buletin de vot utilizat în străinătate pentru alegerea preşedintelui României turul 2 – 24 noiembrie 2019” şi Buletin de vot utilizat în România pentru alegerea preşedintelui României turul 2 – 24 noiembrie 2019.

“Se va organiza al doilea tur de scrutin pentru alegerea Preşedintelui României în ziua de duminică, 24 noiembrie 2019, la care vor participa domnul Klaus-Werner Iohannis şi doamna Vasilica-Viorica Dăncilă, în această ordine”, a transmis şi CCR.

Distribuire articol