Andrei, șoferul vinovat de accidentul cu doi morţi şi-a pierdut brusc, memoria

Andrei P. , şoferul BMW-ului care a provocat accidentul cu doi morţi din Câmpulung Moldovenesc  a spus poliţiştilor că nu-şi aminteste ce a făcut. El nu avea permis, însă s-a urcat la volanul unui BMW, a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi a intrat frontal într-un autoturism care circula regulamentar.

Tânărul a fugit imediat după accident, părăsindu-şi prietenul încarcerat, la fel şi pe celelalte victime rezultate în urma impactului devastator.  Andrei  a fost găsit după aproape 10 ore, acasă la sora lui, la 50 de kilometri depărtare de locul accidentului.
Tânărul fără permis, vinovat de tragedia rutieră  în care au murit nevinovaţi doi tineri,   a declarat poliţiştilor că nu îşi mai aminteşte nimic din seara producerii accidentului El a fugit de la locul accidentului, părăsind răniţii fără să anunţe autorităţile şi a fugit la sora lui, unde a şi fost găsit de poliţişti, după aproape 10 ore de la momentul producerii accidentulu

Din primele verificări a rezultat că  pe D.N. 17, la km. 195 au intrat în coliziune frontală două autoturisme, respectiv un autoturism marca BMW 320 și un autoturism marca WV Passat. S-a stabilit că un tânăr de 31 de ani, fără permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul marca BMW 320, având un pasager pe locul din dreapta față, cel mai probabil s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului cu semnificația ,,Depășirea interzisă” și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Passat, condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Ostra.

După impact, autoturismul condus de tânărul din Ostra a fost proiectat în rigola din stânga a direcției de mers, ambele autoturisme fiind avariate în proporție de 80 %. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului marca BMW, a părăsit locul producerii accidentului fără a mai putea fi identificat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului din Ostra, dar şi a unui alt tânăr din maşina acestuia, care are ambele mâini rupte, transportați la Spitalul Județean de Urgențe Suceava. Tot în urma accidentului a rezultat decesul pasagerului din dreapta din BMW şi a altui tânăr din Passat.