Român filmat cum aruncă de pe un pod o atletă în Italia. A încercat să o agaţe, n-a putut, aşa că a ucis-o

Un român a fost filmat cum aruncă de pe un pod o fostă camioană de atletism, în Italia.  Ştefan Iulian Căţoi a încercat să o agaţe, n-a putut, aşa că a ucis-o. Procurorii solicită judecarea imediată a românului, în vârstă de 26 de ani,, și condamnarea cu închisoare pe viață. El continua să nege că  a ucis-o pe Imen Chatbouri,  de 37 de ani, fostă camioană  din Tunisia, pe care a aruncat-o de pe un pod peste Tibru, pentru că i-a refuzat avansurile.

Imagini video de pe camerele de supraveghere din zona unde a avut loc crima  arată cla cum  românul  îşi urmăreşte victima, dintr-un bar pe cheiul Tibrului şi la un moment dat, în zona Trastevere o apucă efectiv de picioare şi o aruncă peste pod. Imen a căzut în zona digului de la peste 6 metri înălţime şi a murit pe loc. Pe imagini se vede cum Căţoi o ia la fugă după ce o aruncă pe femeie, se duce pe dig, unde căzuse, îi ia mobilul şi apoi aşează corpul ca şi cum persoana decedată ar fi dormit, punând sacoul tunisiencei sub capul acesteia.

Crima a avut loc pe 2 mai, Căţoi a fost arestat după câteva zile, dar continua să susţină că e inocent. Procurorii au reconstituit însă întreaga crimă şi românul e acuzat de ucidere cu premeditare, scrie Il Messagero, potrivit observator.tv.

Procurorii au arătat că cei doi se cunoşteau, petrecuseră seara într-un bar alături de iubitul olandez al tunisiencei, care o pălmuise gelos că e prea prietenoasă cu românul. Femeia a plecat singură, Căţoi a urmărit-o, a încercat să o seducă, dar a fost refuzat. Aşa că, sunt de părere procurorii, s-a răzbunat şi a ucis-.