Ce întrebări i-a adresat Dăncilă lui Iohannis. “De ce i-ați mințit pe români? De ce nu ați renunțat la imunitate? De ce ați primit salariul lună de lună?”

Președintele PSD Viorica Dăncilă, refuzată de contracandidatul Klaus Iohannis pentru o dezbatere directă, a ales să-i adreseze de la distanță o serie de întrebări incomode în vederea dezbaterii organizate de candidatul PNL de la ora 19.00.

Redăm mai jos întrebările adresate de Viorica Dăncilă de la distanță președintelui Klaus Iohannis:

1 De ce nu ați făcut nimic domnule Klaus Iohannis în cei 5 ani de mandat? Singura preocupare a fost bifarea unui nou mandat. Cum v-ați simțit să primiți în fiecare lună salariul fără să faceți nimic?

2. A doua întrebare se referă la o promisiune, Iohannis a promis înainte de câștigarea alegerilor din 2014 că va renunța la imunitatea conferită de funcția prezidențială. De ce i-ați mințit pe români? Au trecut 5 ani și nu ați făcut nimic în acest sens. Nu ați declanșat un referendum pentru eliminarea imunității președintelui. Eu nu am avut imunitate ca premier. De ce vă este frică? Nu cumva dosarele sau problemele cu justiția vă sperie?

Distribuire articol