Descoperire în curtea unei firme din Rădăuți. Zeci de bucăți muniție de artilerie provenită din al doilea război mondial

Descoperire în curtea unei firme din Rădăuți. Zeci de bucăți muniție de artilerie provenită din al doilea război mondial. Ieri, la  orele 15.06, Poliția  Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un lolanic  cu privire la faptul că a găsit niște proiectile.

La fața locului, respectiv în  Rădăuți str. Gării în curtea interioară a unei firme, s-a prezentat echipa pirotehnică din cadrul ISU Suceava, care a constatat faptul că administratorul firmei, Burcă George, a descoperit cu ocazia săpării unui șanț în curtea interioară a firmei, 33 bucăți muniție de artilerie provenită din al doilea război mondial.

Echipa pirotehnică din cadrul ISU Suceava a ridicat muniția susmenționată în vederea depozitării și distrugerii acesteia, după care au efectuat un instructaj  cu administratorul firmei precum și cu personalul de la fața locului, privind modul de comportare cu ocazia  descoperirii munițiilor rămase neexplodate.