Iohannis anunţă că Dăncilă nu va fi lăsată să intre la dezbaterea pe care o organizează cu jurnalişti şi analişti politici

Klaus Iohannis a anunţat că Viorica Dăncilă nu va fi lăsată să participe la dezbaterea pe care o organizează marţi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare, dacă vine la eveniment. Preşedintele a precizat că este o dezbatere organizată de domnia sa cu jurnalişti şi analişti politici, la care Dăncilă nu este invitată.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat ferm că Viorica Dăncilă nu va fi primită dacă va veni la dezbaterea pe care a anunţat-o pentru marţi seară, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.

”Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, cu formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă sper, despre mandatul care a trecut şi mandatul care sper să fie”, a declarat Klaus Iohannis, luni seară, la Ploieşti, informează news.ro.

Dăncilă a precizat că nu s-a hotărât încă, dacă se duce neinvitată la dezbatere, pentru a-l confrunta pe Iohannis, în faţa tuturor.

Distribuire articol