SPR Diamantul către Vela: Ar trebui sa poata prezenta public, o analiza gen SWOT si o strategie de corectare a problemelor cu care se confrunta serviciul de politie

Sindicatul Polițiștilor din România SPR Diamantul  a reacționat dur astăzi, după ce ministrul de Interne, Marcel Vela a anunțat că vrea să schimbe titulatura Poliției Române. Se pare că acest ministru habar nu are că Poliția Locală purta denumirea de Gardieni Publici și că Poliția Română avea deja această  titulatură și avea totodată,  un statut. 
Mai mult, Vela caută   de când a fost numit social democrații prin minister în timp ce un alt ministru de la o altă structură, numit pe funcție tot de PNL, are o altă viziune asupra subordonaților.  SPR Diamantul atrage atenția că și în Parlament ar fi suficienți 100 de deputați și senatori. Sindicatul Polițiștilor din România SPR Diamantul a lăsat să se înțeleagă că există riscul să se gândească la reacții de protest.
,,Cam la ora asta, ministrul Vela ar trebui sa poata prezenta public, o analiza gen SWOT si o strategie de corectare a problemelor cu care se confrunta serviciul de politie, inclusiv din perspectiva salarizarii. Comparativ cu el, Ministrul MAN parca e mai pe treaba lui. In timp ce Vela, modest, fugareste psdisti si vrea ” rebranduirea” Politiei Romane ( adica doar sa modifice denumirea, pastrand mizeria si harababura existenta ) Ciuca lucreaza sa corecteze problema pensiilor militare, lucreaza la o noua hotarare de guvern pentru diurnele celor detasati in misiuni internationale in zone de conflict. Asteptam sa se trezeasca si Frumoasa noastra adormita! Hai cu salarizarea la nivel maxim ! Cheam-o pe Dimofte la ordin, dom’ ministru! Hai ca sa nu ne enervam si sa ne facem o “lege favorabila’ prin care reducem parlamentul la 100 insi si stabilim VRS 197, 33 lei pentru toata lumea, inclusiv senatori PNL si ministri,, arată SPR Diamantul pe pagina de facebook.