Foto/ Tânăr, de 21 ani, din Milișăuți, autorul accidentului din Rădăuți. Coliziune între 4 autoturisme la ieșirea din Rădăuți spre Milișăuți. 4 adulți și 2 minori implicați

Sâmbătă, în jurul orelor 20:52, Cazacu Ionuț de 21 ani din oraș Milișăuți, sat Bădeuți, conducea autoturismul marca VW Golf pe str. Calea Bucovinei din Rădăuți, aflându-se în parcarea din fața SC Goblen Art Rădăuți.

În momentul în care a ieșit din parcarea respectivă și a efectuat virajul la stânga spre Milișăuți susnumitul nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Audi A4 condus de Pascaru Ionuț de 25 ani de  din Milișăuți, ce se deplasa dinspre mun. Rădăuți spre Milișăuți.

În aceste condiții cele două autoturisme au intrat în coliziune, iar autoturismul Audi A4 și-a continuat deplasarea pe o distanță de circa 70 de metri, intrând în coliziuni consecutive cu autoturismele Opel Astra condus de Pachița Andrei de 23 ani, din com. Santa Mare, jud. Botoșani și respectiv Ford Galaxy condus de Ionescu Gheorghe de 37 ani din Rădăuți.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a două persoane, respectiv Pascaru Ionuț și Pachița Andrei. Aceștia au fost transportați cu ambulanțele sosite la locul accidentului  la Spitalul Mun. Rădăuți.

În urma evenimentului nu au existat alte victime.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiuni de “vătămare corporală din culpă”.

 

Un morman de fiare contorsionate este tabloul unui grav accident petrecut în urmă cu puțin timp. Coliziune sâmbătă, în jurul orei 21.00, între 4 autoturisme la ieșirea din Rădăuți spre Milișăuți, după Petrom.  4 adulți și 2 minori implicați. Potrivit primelor informații oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, Alin Găleată, două persoane sunt încarcerate.  A fost un impact puternic între trei autoturisme, cea de a patra având doar avarii minore. La fața locului intervin două echipaje de descarcerare  și cadrele medicale de la Serviciul Județean  Ambulanță cu două ambulanțe. Poliția rutieră se află la fața locului.

Update

Echipajele de descarcerare și cadrele medicale au reușit să scoată prima victimă  care a fost transportată la spital.

Update 21.40

A fost extrasă și a două victimă căreia i se face evaluarea medicală de către cadrele medicale.

Vom reveni!