Bătrân din Volovăț decedat după ce a căzut în casă și s-a lovit la cap

Bătrân din Volovăț decedat după ce a căzut în casă și s-a lovit la cap. Ieri, ora 11.45, Secția 3 Poliţie Rurală Marginea a fost sesizată de către Spitalul Județean  Suceava, cu privire la decesul unui localnic, de 77 ani, din Volovăț, fiind diagnosticat la internare cu „traumatism cranio cerebral și abdominal”.  Pe 20 noiembrie, în jurul orei 19.00, acesta  a fost găsit de către soția sa, în casă, căzut peste o comodă de lângă pat, fiind inconștient, motiv pentru care soția sa a solicitat intervenția personalului medical la fața locului, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru investigații medicale.
Ulterior, pe 23 noiembrie, bărbatul a fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare, fiind diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral și abdominal respectiv diabet zaharat de tip II”, unde a rămas internat, iar pe 27 seara a decedat.
          Femeia susține că bărbatul a suferit traumatisme prin cădere, lovindu-se de o comodă aflată în apropierea patului, în care acesta se afla, fiind lăsat pentru scurt timp în casă nesupravegheat.