Un șoferaș din Vatra Moldoviței a rănit o localnică după care a plecat de la locul accidentului

Un șoferaș din Vatra Moldoviței a rănit o localnică după care a plecat de la locul accidentului. L-au găsit polițiștii. Ieri,  în jurul orei 13.10, în timp ce conducea autoturismul pe DC 32 din comuna Vatra Moldoviței, un localnic de 18 ani nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de două tinere care se deplasau una lângă cealaltă pe partea carosabilă în același sens de mers, ocazie cu care, a acroșat cu oglinda pe una dintre acestea, respectiv o localnică de 20 de ani, după care, a plecat de fața locului fără încuviințarea poliției.

În urma impactului, victima a suferit leziuni ușoare, fiind transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.